Nasa

LOKACIJA

KONOBA - STARI RIBAR

Konoba "Ribar" nalazi se u mjestu Trpanj, u neposrednoj blizini hotela Faraon i Trpanjske rive na adresi Potok 5 u prizemlju obiteljske kuće!

E-mail: konoba.ribar@gmail.com

Tel: +385 (0)98 927 0460
Radno vrijeme: 18:00h - 24:00h
Adresa: Potok 5, 20240, Trpanj - Croatia

GPS:
43° 0' 29.3256'' N
17° 16' 0.0696'' E

KORISNE INFORMACIJE

Trajektom
Trajektnom linijom Trpanj je povezan s Pločama (raspored vožnje) , do kojih je potrebno 30-ak minuta vožnje neretvanskim kanalom, gdje je i ulaz na autoput A1 – Dalmatinu. Dakle da bi došli do nas potrebno je samo autoputom ići do Ploča, ukrcati se na trajekt i već ste tu..
Avionom
Ukoliko dolazite avionom u dubrovačku zračnu luku ili ste smješteni u Dubrovniku, potrebno je voziti na zapad 50-ak kilometara do mjesta Doli blizu kojeg je skretanje na polutok Pelješac te nastaviti još 50-ak kilometara zapadno. Ukoliko nemate vlastiti automobil preporučujemo vam usluge putničke i rent-a-car agencije Korkyra Info Dubrovnik čije će Vam ljubazno osoblje iznajmiti automobil već na aerodromu te vam objasniti kako doći do nas. Tako ćete ujedno ostvariti i 10% popusta u našoj konobi…
Autom
Smjer iz Dubrovnika: potrebno je voziti na zapad 50-ak kilometara do mjesta Doli blizu kojeg je skretanje na poluotok Pelješac te nastaviti još 50-ak kilometara zapadno.
Fusce convallis non, facilisis sodales. Vivamus sem at augue. Nulla et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Vivamus justo.
 

PIŠITE NAM

Kontakirajte nas putem telefona, mobitela ili navratite do nas u Trpanj.
Ukoliko ne znate kako doći do nas, pogledajte na karti gdje se nalazimo. Ako vam sve to zvuči prekomplicirano, pošljite nam upit preko kontakt forme.